Ilmoittautuminen lasten uimakouluun:

Lapsen nimi:*
syntymäaika:
Osoite:*
Postinumero ja paikkakunta:*
Vanhemman nimi:*
Vanhemman puhelinnumero:*
Sähköpostiosoite:*
Valitse uimakoulu
Alkeisuimakoulu (8x)
Minialkeisuimakoulu (5x)
Jatko/tekniikkauimakoulu 10m (8x)

Alla on listattu uimakoulut, joissa on vielä tilaa. MIkäli listalta ei löydy toivomaasi ryhmää, voit ennakolta ilmoittautua seuraaviin järjestettäviin ryhmiin (valitse alin vaihtoehto) Tällöin sinuun otetaan yhteyttä, kun toivomasi ryhmä järjestetään.

Uimakoulun ajankohta (katso tarkemmat kokoontumispäivät nettisivuilta):*
Alkeisuimakoulu 3: marras-joulukuussa klo 18.15-19.30
Ennakkoilmoittautuminen uimakouluun keväällä 2023

Mikäli haluat tarkentaa ilmoittautumiseen liittyviä tietoja tms, tee se seuraavaan kohtaan "lisätietoja". Tähän kohtaan voit myös lisätä mahdollisia lapsen uintiturvallisuuteen liittyviä tietoja, jotka uimaopettajan on hyvä tietää turvallisen toiminnan järjestämiseksi.

Lisätietoja:
Minulle saa markkinoida ja tiedottaa Pärskyn toiminnasta (esimerkiksi uudet ryhmät)
Kyllä
Ei

Peruutusehdot: Tällä lomakkeella varaat uimakoululaiselle paikan uimakouluun. Peruutukset tehtävä mahdollisimman ajoissa. Peruuttamattomasta paikasta veloitetaan uimakoulumaksu. Poissaolopäiviä uimakoulun aikana ei korvata. Sairastumisen vuoksi kesken jääneestä uimakoulusta voidaan neuvotella uimaopettajan kanssa (korvausmahdollisuus toisessa uimakoulussa). Uimakouluun tullaan terveenä. Uimaopettajan sairastuessa äkillisesti uimakoulupäiviä saatetaan joutua siirtämään. Koronavirustilanteen aiheuttamien rajoitusten muuttuessa saattaa muutoksia tulla myös uimakoulun ajankohtaan tai toteuttamisjärjestelyihin.

*Hyväksyn peruutusehdot