Kevätkauden 2021 aikataulu ja koronaohjeistusta ryhmiin osallistuville

02.05.2021

PÄRSKY TMI ohjeistus asiakkaille koronavirusepidemian aikana

Päivitetty 15.4.2021

PÄRSKYN UINTIRYHMIEN KOKOONTUMISET KEVÄTKAUDELLA 2021:

Kuusankosken vauva- ja perheuinnit sekä erityislasten uintiryhmät aloittavat heti kun koronatilanne sallii perheliikunnan ja uimahallit aukeavat.

Orimattilan vauva- ja perheuinnit aloittavat tämän hetken tiedon mukaan elokuussa 2021, heti uimahallin avauduttua 8.8.2021 lähtien.

Orimattilan lasten uintikerhoryhmät ja lasten merenneitoilut kokoontuvat kevätkaudella 30.5.2021 asti.  Lapset otetaan ovelta vastaan uintiryhmään ja toimimme hallin tiloissa pienryhmissä. 

Kun taas pääsee uimaan: 

 • Jää kipeänä kotiin, uimahalliin ei edes vähäisissä oireissa, uimahalliin vasta vähintään kahden oireettoman päivän jälkeen. Jos sairastut kesken uimahallikäynnin, sinun tulee lähteä välittömästi kotiin. Sairastumisesta on syytä informoida henkilökuntaa. 
 • Nauti uintihetkestä, pidä riittävä turvaväli muihin uimahallin asiakkaisiin ja työntekijöihin koko uimahallivierailun ajan. Pukutiloissa jätä väliä toisiin. Käytössämme on myös tarvittaessa ryhmäpukuhuonetilat, jos normipukkareissa on ruuhkaa.
 • Noudata uimahallin ja vauvauinnin normaaleja peseytymisohjeita ja huolehdi käsihygieniasta, erityisesti WC-tiloissa ja ennen uima-altaalle menoa.
 • Henkilökunta ohjeistaa tarvittaessa tarkemmin. Noudata henkilökunnan ohjeita ja muista myös henkilökuntaa lähestyessäsi turvavälit. Allastiloissa ohjeistetaan terveysviranomaisten toimesta pitämään vähintään 1-2 metrin turvaväliä, myös altaassa. Vauvauinnin ohjaustilanteissa sekä lasten uintikerho-, uimakoulu- sekä merenneitoiluryhmissä tämä ei ole aina mahdollista, mutta noudatetaan tätä niissä rajoissa kun pystymme. Ohjaaja ohjaa toistaiseksi leikit väljemmässä piirissä, tehdään harjoituksia jakaen osallistujia pienryhmiin ja vauvauinnissa ohjataan pääosin nukella näyttämällä. 
 • Vauvauinti- sekä naperouintiryhmissä suositellaan toistaiseksi tulemaan altaalle niin, että vauvan tai naperon kanssa altaalle tulee vain toinen aikuisista.
 • Olethan yhteydessä, jos haluat vierailla toisessa uintiryhmässä, älä vaihda ryhmää ilmoittamatta.
 • Altaalla käytettävät lelut ja välineet puhdistetaan ja niitä voi siis antaa lapselle leikkiin ja käsiteltäväksi:)
 • Ryhmänvaihtotilanteissa tule ajoissa altaalle ja odota oman vuorosi alkua etäämmällä ja anna tilaa toiselle ryhmälle poistua altaalta, ennen kuin menet itse altaaseen. 
 • Orimattilan uintikerhot ja merenneitoilut: vain lapsi tulee uimahalliin, otetaan vastaan ovelta. Aikuiset eivät voi tulla uimahallin sisätiloihin odottamaan. Odota ryhmän päätyttyä lasta uimahallin oven läheisyydessä (turvavälit huomioiden).
 • Vältä turhaa oleskelua uimahallin tiloissa. Maskin käyttöä suositellaan uimahallin yleisissä tiloissa, lukuunottamatta pesu- ja allastiloja.
 • Osallistuminen uintitoimintaan on perheen oma valinta, ryhmätoiminnan riskit ymmärtäen.
02.05.2021Kevätkauden 2021 aikataulu ja koronaohjeistusta ryhmiin osallistuville
15.04.2021Seuraavat uimakoulut järjestetään kesäkuussa 2021!
15.04.2021PÄRSKY uinti- ja liikuntaleiri kesäkuussa 2021
03.01.2019Seuraa toimintaa Facebookissa!