Syyskauden 2021 aikataulut ja koronaohjeistusta ryhmiin osallistuville

26.10.2021

PÄRSKY TMI ohjeistus asiakkaille koronavirusepidemian aikana

Päivitetty 26.10.2021

PÄRSKYN UINTIRYHMIEN KOKOONTUMISET SYYSKAUDELLA 2021:

Kuusankosken vauva- ja perheuinnit aloittavat elokuussa 15.8. lähtien. Uinnit jatkuvat 12.12. asti, uidaan myös syyslomalla.
HUOM! Syyskautena 2021 ryhmiä tarjolla vain sunnuntaisin.
Kuusankosken vauvauintiin on ilmoittautuminen ollut avoinna koko kevään 2021 ja kaikille uusille vauvauintiin ilmoittautuneille lähtee infoa elokuussa alkavista uinneista sähköpostitse heinäkuun aikana.
Ne osallistujat, jotka haluavat jatkaa Kuusankoskella vauva- tai naperouinteja koronatauon jälkeen: Laitathan viestiä sähköpostitse tai puhelimitse siitä, että jatkatte uinteja vielä syyskaudella, samalla tarkastetaan missä ryhmässä sunnuntaisin uinteja jatkatte.
HUOM! Kaikissa ryhmissä (vauva- tai naperoryhmät) suositellaan tulemaan uimaan yhden aikuisen kanssa. Myös naperoryhmissä. Näin pystytään paremmin pitämään altaalla turvavälejä. TÄMÄ OHJE ON VOIMASSA syyskuun 2021 loppuun.


Erityislasten uintiryhmä Kuusankosken uimahallilla kokoontuu syyskaudella ajalla 12.9.-14.11.2021, mukaan voi jo ilmoittautua:)

Orimattilan vauva- ja perheuinnit aloittavat 14.8.2021 alkaen. Uinnit jatkuvat 18.12.asti ja uidaan myös syyslomalla.
HUOM! Ei uintia pyhäinpäivänä 6.11.2021.
Orimattilan vauvauintiin on ilmoittautuminen ollut avoinna koko kevään 2021 ja kaikille uusille vauvauintiin ilmoittautuneille lähtee infoa elokuussa alkavista uinneista sähköpostitse heinäkuun aikana. 

Orimattilan lasten uintikerhoryhmät ja lasten merenneitoilut kokoontuvat syyskaudella 15.8.- 19.12.2021. Jatkajien ei tarvitse ilmoittautua uinteihin uudelleen, tervetuloa mukaan!

Ohjeita uintiin: 

  • Jää kipeänä kotiin, uimahalliin ei edes vähäisissä oireissa, uimahalliin vasta vähintään kahden oireettoman päivän jälkeen. Jos sairastut kesken uimahallikäynnin, sinun tulee lähteä välittömästi kotiin. Sairastumisesta on syytä informoida henkilökuntaa. 
  • Nauti uintihetkestä, pidä riittävä turvaväli muihin uimahallin asiakkaisiin ja työntekijöihin koko uimahallivierailun ajan. Pukutiloissa jätä väliä toisiin. Käytössämme on myös tarvittaessa ryhmäpukuhuonetilat, jos normipukkareissa on ruuhkaa.
  • Noudata uimahallin ja vauvauinnin normaaleja peseytymisohjeita ja huolehdi käsihygieniasta, erityisesti WC-tiloissa ja ennen uima-altaalle menoa.
  • Henkilökunta ohjeistaa tarvittaessa tarkemmin. Noudata henkilökunnan ohjeita ja muista myös henkilökuntaa lähestyessäsi turvavälit. Allastiloissa ohjeistetaan terveysviranomaisten toimesta pitämään vähintään 1-2 metrin turvaväliä, myös altaassa. Vauvauinnin ohjaustilanteissa sekä lasten uintikerho-, uimakoulu- sekä merenneitoiluryhmissä tämä ei ole aina mahdollista, mutta noudatetaan tätä niissä rajoissa kun pystymme. Ohjaaja ohjaa toistaiseksi leikit väljemmässä piirissä, tehdään harjoituksia jakaen osallistujia pienryhmiin ja vauvauinnissa ohjataan pääosin nukella näyttämällä. 
  • Olethan yhteydessä, jos haluat vierailla toisessa uintiryhmässä, älä vaihda ryhmää ilmoittamatta.
  • Altaalla käytettävät lelut ja välineet puhdistetaan ja niitä voi siis antaa lapselle leikkiin ja käsiteltäväksi:)
  • Ryhmänvaihtotilanteissa tule ajoissa altaalle ja odota oman vuorosi alkua etäämmällä ja anna tilaa toiselle ryhmälle poistua altaalta, ennen kuin menet itse altaaseen. 
  • Orimattilan uintikerhot ja merenneitoilut: vain lapsi tulee uimahalliin, otetaan vastaan ovelta.Turhaa oleskelua uimahallin sisätiloissa on syytä välttää ja noudatetaan ajanmukaisia maskisuosituksia. Odota ryhmän päätyttyä lasta uimahallin oven läheisyydessä (turvavälit huomioiden).
  • Osallistuminen uintitoimintaan on perheen oma valinta, ryhmätoiminnan riskit ymmärtäen.
26.10.2021Syyskauden 2021 aikataulut ja koronaohjeistusta ryhmiin osallistuville
03.01.2019Seuraa toimintaa Facebookissa!