Lasten Uimakoulut

Seuraavat alkeisuimakoulut ja jatkoryhmät järjestetään Orimattilan uimahallilla helmi/maaliskuussa, tarkemmat aikataulut näkyvät alla. Ilmoittautuminen näihin ryhmiin on käynnissä.

Ennakolta voi paikkaa varata myös tuleviin uimakouluihin kevätkaudella 2021 ilmoittautumislinkin kautta.

Covid19- vaikutukset uimakoulutoimintaan:

Uimakouluissa toimitaan ajankohtaisten pandemiasuositusten mukaisesti, mutta lapsista koostuvassa ryhmässä kaikilta lähikontakteilta ja opettajan läheisyydessä olemiselta avustus- ja opetustilanteissa ei voida välttyä. Päätös osallistumisesta pitää tehdä mahdolliset riskit ymmärtäen.
Uimaan tullaa terveenä! Uimaopettaja ottaa lapset vastaan uimahallin ovella/ aulassa ja palauttaa samaan paikkaan uimakoulun päättyessä. Aikuiset eivät voi jäädä uimahallin tiloihin odottamaan uimakoulun päättymistä.

ALKEISUIMAKOULUT:

Alkeisuimakoulussa opetellaan uinnin alkeita ja tavoitteena alkeisuintimerkki. Alaikäraja 5v. Alkeisuimakoulut kokoontuvat yhteensä kymmenen kertaa.

HIIHTOLOMAN 2021 MINIALKEISUIMAKOULUT:
RYHMÄ 1: viikolla 8: 23.-26.2.2021

kokoontumiskerrat ti-ke-to-pe klo 16.30-18.00

RYHMÄ 2: viikolla 9: 2.-5.3.2021
kokoontumiskerrat ti-ke-to-pe klo 14.30-16.00
JATKO/TEKNIIKKAUIMAKOULUT:

Jatko/tekniikkauimakoulu on tarkoitettu lapsille, jotka osaavat uida jo isossa altaassa tai totuttelevat isoon altaaseen. Uimakoulussa lisätään kestävyyttä isossa altaassa ja opetellaan uintitekniikkaa. Tavoitteena harrastus- tai taitomerkki, taitavimmat saattavat suorittaa uimakandidaatin tai uimamaisterin merkkejä. Kokoontumiskertoja on 8

HIIHTOLOMAN MINIJATKOUIMAKOULU, 4 uintikertaa

RYHMÄ 1: viikolla 8: 23.-26.2.2021
kokoontumiskerrat ti-ke-to-pe klo 16.30-18.00
RYHMÄ 2: viikolla 9: 2.-5.3.2021
kokoontumiskerrat ti-ke-to-pe klo 14.30-16.00

Kokoontumiset samaan aikaan alkeisryhmien kanssa.

ILMOITTAUTUMINEN

Uimakouluun voi ilmoittautua tästä.

Lomakkeen kautta voit ilmoittautua myös ennakolta seuraaviin järjestettäviin uimakouluihin. Tällöin sinuun otetaan yhteyttä, kun kyseinen uimakoulu järjestetään.

Uimakoulun hinta:
90,00€ /hlö uimakoulut 8-10 krt
50,00€/ hlö miniuimakoulut hiihtolomalla

p6171082.jpg


Uimakoulujen lisätiedot:

- Alkeisuimakoulussa opetellaan uinnin alkeita: veteentotuttelua, kastautumista, kellumista, liukumista ja alkeisuintitaitoja. Tavoitteena 10 metrin uimataito ja alkeismerkki. Uimakoulussa ollaan pääosin pienessä altaassa.

- Jatkouimakoulu on tarkoitettu lapsille, jotka osaavat uida vähintään 10m ja aloittelevat harjoittelua isossa altaassa. Jatko/tekniikkauimakoulussa opetellaan uintitekniikkaa ja harjoitellaan uintikestävyyttä isossa altaassa. Tavoitteena jatkoryhmissä on uinnin harrastus- tai taitomerkki, joskus tehdään jopa kandin ja maisterin suorituksia.

- Uimakouluun mukaan uintikamppeet, saippua, pefletti… omat uimalasit voi ottaa halutessaan, ei muita uinnin apuvälineitä.

- Alkeisuimakouluihin alaikäraja 5 vuotta. Jatkouimakoulussa ei ikärajaa vaan lapsella tarvitsee olla vähintään 10 m uimataito.

- Uimaopettaja ottaa oppilaat vastaan uimahallin aulassa uimakoulun alussa ja palauttaa aulaan uimakoulun päätyttyä. Vanhemmat eivät lähde uimakouluun mukaan. Kouluikäiset lapset menevät omiin pukutiloihin, alle kouluikäiset kulkevat uimaopettajan mukana.

- Ei sisar-alennuksia.
- Alkeisuimakouluryhmään otetaan 10-14 oppilasta ja jatkouimakouluun 10-16 oppilasta uimaopettajien määrästä riippuen.


Lisätiedot ja ilmoittautumiset:
Anneli-uimaopettaja puh. 045-8407890
tai voit ilmoittautua ryhmiin myös sähköisesti ilmoittautumislomakkeella, joka löytyy tästä.
p8130137.jpg
ohjaaja_nayttaa_esimerkkia.jpg