Lasten Uimakoulut

Seuraavat alkeisuimakoulut ja jatkoryhmät järjestetään Orimattilan uimahallilla touko-kesäkuussa 2022. Alla tarkemmat aikataulut
Ennakolta voi paikkaa varata tuleviin uimakouluihin syksylle 2022 ilmoittautumislinkin kautta.

Covid19- vaikutukset uimakoulutoimintaan:

Uimakouluissa toimitaan ajankohtaisten pandemiasuositusten mukaisesti, mutta lapsista koostuvassa ryhmässä kaikilta lähikontakteilta ja opettajan läheisyydessä olemiselta avustus- ja opetustilanteissa ei voida välttyä. Päätös osallistumisesta pitää tehdä mahdolliset riskit ymmärtäen.
Uimaan tullaa terveenä! Uimaopettaja ottaa lapset vastaan uimahallin ovella/ aulassa ja palauttaa samaan paikkaan uimakoulun päättyessä. Tarkemmat ja ajankohtaiset ohjeet sekä maksuohjeet lähetetään tekstiviestinä ennen uimakoulun alkua.

ALKEISUIMAKOULUT:

Alkeisuimakoulussa opetellaan uinnin alkeita ja tavoitteena alkeisuintimerkki. Alaikäraja 5v. alkeisuimakoulut kokoontuvat 8 kertaa ja mini-alkeisuimakoulut 5 kertaa. Mini-alkeisuimakoulut sopivat erityisesti niille lapsille, jotka ovat jo vesirohkeita:)

Seuraavat alkeisuimakoulut pidetään touko-kesäkuussa. Näihin voi ilmoittautua lomakkeen kautta. Voit myös ilmoittautua lomakkeella ennakolta seuraaviin uimakouluihin myöhemmin syyskaudella 2022.

Alkeisuimakoulu 1:
Kokoontumiskerrat viikolla 21: ma, ti, ke ja pe sekä viikolla 22: ti, ke, to ja pe klo 15.45-17.00

Alkeisuimakoulu 2:
Kokoontumiskerrat viikolla 21: ma, ti, ke ja pe sekä viikolla 22: ti, ke, to ja pe klo 17.00-18.15 - TÄMÄ UIMAKOULU ON TÄYNNÄ

MINI-ALKEISUIMAKOULUT:

MINI-alkeisuimakoulu 3:
Kokoontumiskertoja viisi, viikolla 24: ti, ke ja pe ja viikolla 25: ti ja ke
Klo 15.30-16.45

MINI-alkeisuimakoulu 4:
Kokoontumiskertoja viisi viikolla 24 ti, ke ja pe ja viikolla 25: ti ja ke
Klo 16.45-18.00 - TÄMÄ UIMAKOULU ON TÄYNNÄ

MINI- alkeisuimakoulu 5:
Kokoontumiskertoja viisi viikolla 24 ti, ke ja pe ja viikolla 25: ti ja ke
Klo 18.00-19.15


JATKO/TEKNIIKKAUIMAKOULUT:

Jatko/tekniikkauimakoulu on tarkoitettu lapsille, jotka osaavat uida jo isossa altaassa tai totuttelevat isoon altaaseen. Uimakoulussa lisätään kestävyyttä isossa altaassa ja opetellaan uintitekniikkaa. Tavoitteena harrastus- tai taitomerkki, taitavimmat saattavat suorittaa uimakandidaatin tai uimamaisterin merkkejä. Kokoontumiskertoja on 8.

JATKO/TEKNIIKKAUIMAKOULU
Seuraava jatkouimakoulu järjestetään toukokuussa 2022. Voit ilmoittautua ennakolta lomakkeen kautta myös seuraaviin jatkoryhmiin myöhemmin syksyllä 2022.

Jatkouimakoulu 6:
Kokoontumiskerrat
viikolla 21: ma, ti, ke ja pe ja viikolla 22: ti, ke, to ja pe
Klo 18.15-19.30

ILMOITTAUTUMINEN

Uimakouluun voi ilmoittautua tästä.

Lomakkeen kautta voit ilmoittautua myös ennakolta seuraaviin järjestettäviin uimakouluihin. Tällöin sinuun otetaan yhteyttä, kun kyseinen uimakoulu järjestetään.

Uimakoulun hinta:
90,00€ /hlö alkeis/jatkouimakoulut 8 krt
60,00€/hlö mini-uimakoulut 5krt

p6171082.jpg


Uimakoulujen lisätiedot:

- Alkeisuimakoulussa opetellaan uinnin alkeita: veteentotuttelua, kastautumista, kellumista, liukumista ja alkeisuintitaitoja. Tavoitteena 10 metrin uimataito ja alkeismerkki. Uimakoulussa ollaan pääosin pienessä altaassa.

- Jatkouimakoulu on tarkoitettu lapsille, jotka osaavat uida vähintään 10m ja aloittelevat harjoittelua isossa altaassa. Jatko/tekniikkauimakoulussa opetellaan uintitekniikkaa ja harjoitellaan uintikestävyyttä isossa altaassa. Tavoitteena jatkoryhmissä on uinnin harrastus- tai taitomerkki, joskus tehdään jopa kandin ja maisterin suorituksia.

- Uimakouluun mukaan uintikamppeet, saippua, saunapyyhe. Omat uimalasit voi ottaa halutessaan, ei muita uinnin apuvälineitä.

- Alkeisuimakouluihin alaikäraja 5 vuotta. Jatkouimakoulussa ei ikärajaa vaan lapsella tarvitsee olla vähintään 10 m uimataito.

- Uimaopettaja ottaa oppilaat vastaan uimahallin aulassa uimakoulun alussa ja palauttaa aulaan uimakoulun päätyttyä. Vanhemmat eivät lähde uimakouluun mukaan. Kouluikäiset lapset menevät omiin pukutiloihin, alle kouluikäiset kulkevat uimaopettajan mukana.

- Ei sisar-alennuksia.
- Alkeisuimakouluryhmään otetaan 10-14 oppilasta ja jatkouimakouluun 10-16 oppilasta uimaopettajien määrästä riippuen.


Lisätiedot ja ilmoittautumiset:
Anneli-uimaopettaja puh. 045-8407890
tai voit ilmoittautua ryhmiin myös sähköisesti ilmoittautumislomakkeella, joka löytyy tästä.
p8130137.jpg

ohjaaja_nayttaa_esimerkkia.jpg