Pärsky Tmi tietosuojakäytäntö

Pärsky Tmi Tietosuojakäytäntö

GDPR
Euroopan unionissa toimivien yritysten tietosuoja-asetukset päivittyvät 25.5.2018, jolloin EU:n uusi tietosuoja-asetus tulee voimaan.

Pärsky Tmi noudattaa tietojenkäsittelyssä turvallista ja
lainmukaista henkilötietojenkäsittelytapaa. Huolellisella tietojenkäsittelyllä varmistamme velvoitteiden ja vaatimusten noudattamisen sekä asiakkaidemme oikeuksien turvaamisen parhaalla mahdollisella tavalla.

Pärsky Tmi pitää asiakkaistaan rekisteriä yhteydenpitoa, tiedotusta ja laskutusta varten. Rekisterinpitäjänä Pärsky käsittelee henkilötietoja tietosuojaperiaatteidensa mukaisesti. Pärsky Tmi noudattaa lakisääteisiä velvollisuuksia, esimerkiksi rekisteröityjen oikeuksien toteuttamisen sekä tietosuojaa valvovan viranomaisen ilmoitus- ja yhteistyövelvollisuuden toteuttamisen osalta.

Muistathan, että asiakas voi koska tahansa tarkastaa rekisterissä olevat tiedot. Muutokset tietosuojakäytänteissä eivät vaadi asiakkailta mitään toimenpiteitä.

Pärsky Tmi on laatinut tarkemman rekisteriselosteen, jossa selvitetty miten, mihin ja millä tavalla yhteys- ja henkilötietoja käsitellään. Olethan yhteydessä jos haluat tutustua tähän tarkemmin.

Pärsky Tmi ei luovuta yhteys- tai henkilötietoja yrityksen ulkopuolelle, poikkeuksena kuitenkin yrityksen kirjanpitoon liittyvä tietojen siirto(Orimattilan tilitaito) tai laskujen perintään liittyvät asiat (Suomen Perintätoimisto).

Rekisterinpitäjä: Pärsky Tmi
Rekisterin nimi: Pärskyn asiakasrekisteri
Osoite: Artjärventie 364 16300 Orimattila

Tietosuojaan liittyvissä asioissa yhteyshenkilö:

Pärsky Tmi
Anneli Toivonen
Artjärventie 364 16300 Orimattila
puh. 045-840 7890
parskytmi@gmail.com