Orimattilan vauva- ja perheuinti sekä naperouinti

UINTIRYHMÄT KOKOONTUVAT LAUANTAI-AAMUISIN
Orimattilan uimahalli, Opintie 7B 16300 Orimattila

Pärskyn vauvauinneille on myönnetty SUH:n turvallisen vauvauinnin diplomi vuosille 2022-2023

KEVÄTKAUSI: 7.1.-10.6.2023
SYYSKAUSI 19.8.-16.12.2023

Mukaan vauvauintiin voi ilmoittautua myös kesken kauden, siksipä vauvauintiin on jatkuva ilmoittautuminen avoinna.

Vauvauintiryhmät lauantaisin:
klo 8.00-8.30
klo 8.30-9.00
klo 9.00-9.30
klo 9.30-10.00

Naperouinnit lauantaisin:
klo 10.00-10.30
klo 10.30-11.00

Vauva- ja perheuinti
Vauvauinti on koko perheen yhteinen ohjattu leikkihetki lämpimässä vedessä. Vauvauinti on tarkoitettu 3kk-1,5v lapsille perheineen (koko perhe voi osallistua) ja toiminta tapahtuu lasten altaassa. Mukaan otetaan myös erityisvauvoja.

Vauvauinnin voi aloittaa kun lapsi on vähintään 3kk ja painoa vähintään 5kg. Ennen vauvauinnin aloittamista on perehdyttävä vauvauinnin infomateriaaliin, joka lähetetään tällä hetkellä sähköpostitse ilmoittautumisen jälkeen.

Ilmoittautumiset vauvauintiin: Vauvauintiin voi ilmoittautua täyttämällä ilmoittautumislomakkeen tästä. Voit ilmoittautua oheisen lomakkeen kautta myös tullessanne vauvauintiin uudestaan seuraavan perheeseen syntyneen vauvan kanssa. Mainitse tästä lomakkeen lisätietoja -kohdassa. Vauvauinnin laskutus alkaa ensimmäisestä toteutuneesta uintikerrasta lähtien ja päättyy, kun perhe ilmoittaa lopettavansa uinnit.

Naperouinti

Naperouinti on tarkoitettu 1,5v-4v lapsille perheineen. Naperouinnissa opetellaan jo alkeisuinnin perusteita leikkien ja kivan tekemisen ohella.

Ilmoittautuminen: Naperouintiryhmään voit ilmoittautua täyttämällä naperouinnin ilmoittautumislomakkeen tästä. Tämän jälkeen saat sähköpostitse vahvistuksen pääsystänne mukaan naperouintiin.

Naperouinnissa harjoitellaan uinnin alkeita ja vesitaitoja uintikerran teeman mukaisesti.

Hinnat 1.8.2022 lähtien:

Vauva- ja perheuinnin sekä naperouinnin ohjausmaksu: 19,00€/käyntikerta.
Niistä kerroista, jolloin toimintaan mukaan ilmoittautunut perhe ei ole paikalla, veloitetaan paikkavarausmaksu 5,00€. Paikkavarausmaksu peritään ensimmäisestä toteutuneesta käyntikerrasta lähtien (vain niistä kerroista, jolloin perhe ei ole uimassa) ja päättyy, kun perhe ilmoittaa lopettavansa kokonaan uintiharrastuksen ryhmässä.
Lopettamisilmoitukset tehdään sähköpostitse: parskytmi@gmail.com. Lopettamisilmoitusta ei voi tehdä takautuvasti. Se tulee voimaan siitä hetkestä, kun ilmoitus on tehty. Järjestäjä ei korvaa sairastumisesta johtuvia poissaoloja.

ILMOITTAUTUMISET JA LISÄTIETOJA:


Vauva- ja perheuintiin sekä naperouintiin on jatkuva ilmoittautuminen, mukaan pääsee siis vaikka kesken kauden.
KYSY LISÄÄ TAI ILMOITTAUDU MUKAAN!
Anneli Toivonen puh. 045 -840 7890
parskytmi@gmail.com