Kuusankosken vauva-ja perheuinti sekä naperouinti

Kuusankosken uimahalli
Uimahallintie 8, 45740 Kuusankoski

Pärskyn vauvauinnit kuuluvat SUH:n turvallisiin vauva- ja perheuintipaikkoihin.

KEVÄTKAUSI 14.1.-9.6.2024

KESÄN UINNIT 30.6.-28.7.2024

SYYSKAUSI 15.9.-15.12.2024

SUNNUNTAISIN
10.30-11.00 Vauvauinti
11.00-11.30 Vauvauinti
11.30- 12.00 Vauvat/ Naperot
12.00-12.30 Naperouinti

Vauva- ja perheuinti

Vauvauinti on koko perheen yhteinen ohjattu uintihetki lämpimässä vedessä. Vauva- ja perheuinti on tarkoitettu 3kk-1,5v lapsille perheineen, koko perhe saa osallistua vauvauintiin. Mukaan otetaan myös erityisvauvoja. Vauvauinnin voi aloittaa kun lapsi on vähintään 3kk ja painoa vähintään 5kg.

Naperouinti

Naperouinti on tarkoitettu 1,5v-4v lapsille perheineen. Naperoryhmiin voiosallistua myös perheet, jossa on vauvakin:) Naperouinnissa harjoitellaan uinnin osataitoja leikkien ja virikkeellisten harjoitusten avulla.

Vauvauinnin infot

Ennen vauvauinnin aloittamista perheiden on perehdyttävä vauvauinnin infomateriaaliin (lähetetään sähköpostitse), jossa käydään läpi uimahallikohtaiset käytännön asiat vauvauintitoiminnan kannalta sekä perehdytetään vanhemmat turvallisen vauvauinnin periaatteisiin. Ilmoittautumislomakkeeseen kirjataan myös ryhmä, johon perhe toivoo pääsevänsä uimaan.

Ilmoittautumiset ryhmiin ja lisätietoja:

045-840 7890 / Anneli Toivonen

Vauva- ja perheuintiin sekä naperouintiin on jatkuva ilmoittautuminen, mukaan pääsee siis vaikka kesken kauden.

Mukaan toimintaan pääset täyttämällä ilmoittautumislomakkeen tästä.

LASKUTUS:

Vauva- ja perheuinnin sekä naperouinnin ohjausmaksu: 13,50€/käyntikerta.
Niistä kerroista, jolloin toimintaan mukaan ilmoittautunut perhe ei ole
paikalla, veloitetaan paikkavarausmaksu 5,00€. Paikkavarausmaksu peritään ensimmäisestä toteutuneesta käyntikerrasta lähtien (vain niistä kerroista, jolloin perhe ei ole uimassa) ja päättyy, kun perhe ilmoittaa lopettavansa kokonaan vauvauintiharrastuksen ryhmässä. Lopettamisilmoitukset tulee tehdä sähköisesti parskytmi@gmail.com ja lopettamisesta ei voi ilmoittaa takautuvasti. Se tulee voimaan siitä hetkestä kun ilmoitus tehdään. Järjestäjä ei korvaa sairastumisesta johtuvia poissaoloja.

Lisäksi Kuusankosken uimahallilla vauva- ja perheuintiin ja naperouintiin osallistuvat maksavat henkilökohtaisen uimahallin sisäänpääsymaksun osallistuessaan vauva- ja naperouintiin. Tämä uintimaksu maksetaan uimahallin kassalle kunkin uintikerran yhteydessä. Uimahallin kassa ei välttämättä ole auki vielä ensimmäisten ryhmien saapuessa halliin, joten ensimmäisiin ryhmiin
osallistuvat maksavat uintimaksun lähtiessään uimasta.

Vauvauinnin käyntikerrat ja paikkavarausmaksut laskutetaan sähköpostitse lähetetyllä laskulla kauden päätteeksi.