Ilmoittautuminen Orimattilan naperouintiin:

Orimattilan uimahalli, ryhmät lauantaina klo 10.00-10.30(vauva/naperoryhmä) sekä 10.30-11.00(naperoryhmä)

Naperon nimi:*
Syntymäaika:
Osoite:*
Postinumero ja paikkakunta:*
Vanhemman nimi:*
Toisen vanhemman nimi:
Vanhemman puhelinnumero:*
Sähköpostiosoite:*

Hinnat 1.8.2022 lähtien:Naperouinnin ohjausmaksu: 19,00 euroa/käyntikerta.Niistä kerroista, jolloin toimintaan mukaan ilmoittautunut perhe ei ole paikalla, veloitetaan paikkavarausmaksu 5,00 euroa. Paikkavarausmaksu peritään ensimmäisestä toteutuneesta käyntikerrasta lähtien (vain niistä kerroista, jolloin perhe ei ole uimassa) ja päättyy, kun perhe ilmoittaa lopettavansa ryhmässä. Lopettamisilmoitukset tulee tehdä sähköisesti parskytmi@gmail.com ja lopettamisesta ei voi ilmoittaa takautuvasti. Se tulee voimaan siitä hetkestä kun ilmoitus tehdään.Lasku vauvauinnista lähetetään sähköpostitse, Isolta-laskutuspalvelun kautta. Mikäli laskutusosoite on eri kuin yllä oleva osoite, ilmoita se tähän. Asiakkaan on pidettävä huolta siitä, että vauvauinnin järjestäjällä on ajanmukaiset yhteystiedot laskutusta sekä mahdollisia yhteydenottoja varten.

Laskutustiedot:
*Hyväksyn laskutukseen liittyvät asiat
TOIVOMUS AJANKOHDASTA: Valitse naperouintiryhmä, johon haluaisitte osallistua (saat sähköpostitse vahvistuksen ryhmästä ja kellonajasta ennen uintien aloittamista):
LA klo 10.00-10.30 (tässä naperoryhmässä myös vauvauimareita)
LA klo 10.30-11.00 (naperoryhmä)
SU klo 9.30-10.00 (tässä naperoryhmässä myös vauvauimareita)

Mikäli haluat tarkentaa ilmoittautumiseen liittyviä tietoja tms, tee se seuraavaan kohtaan "lisätietoja". Tähän kohtaan voit myös lisätä mahdollisia uintiturvallisuuteen liittyviä tietoja, jotka ohjaajan on hyvä tietää turvallisen toiminnan järjestämiseksi.

Lisätietoja:

Osallistumme naperouintiin omalla vastuullamme. Vauva- ja perheuinti- ja naperouintitoiminta sekä -olosuhteet ovat järjestäjän vastuulla. Vanhempien kuuluu noudattaa ohjaajalta saatuja uintitoimintaan liittyviä ohjeita ennen uintia, uinnin aikana ja uinnin jälkeen.

Minulle saa markkinoida ja tiedottaa Pärskyn toiminnasta (esimerkiksi uudet ryhmät)
Kyllä
Ei