Ilmoittautuminen vauva-ja perheuinnin infoon, uudet tulijat:

Kuusankosken uimahalli, ryhmät sunnuntaina klo 10.30-12.30

Vauvan nimi:*
Syntymäaika:
Osoite:*
Postinumero ja paikkakunta:*
Vanhemman nimi:*
Toisen vanhemman nimi:
Vanhemman puhelinnumero:*
Sähköpostiosoite:*

Hinnat 1.8.2022 lähtien:Vauva- ja perheuinnin sekä naperouinnin ohjausmaksu: 13,50 euroa/käyntikerta.Niistä kerroista, jolloin toimintaan mukaan ilmoittautunut perhe ei ole paikalla, veloitetaan paikkavarausmaksu 5,00 euroa. Paikkavarausmaksu peritään ensimmäisestä toteutuneesta käyntikerrasta lähtien (vain niistä kerroista, jolloin perhe ei ole uimassa) ja päättyy, kun perhe ilmoittaa lopettavansa ryhmässä. Lopettamisilmoitukset tulee tehdä sähköisesti parskytmi@gmail.com ja lopettamisesta ei voi ilmoittaa takautuvasti. Se tulee voimaan siitä hetkestä kun ilmoitus tehdään.LISÄKSI UIMAHALLIMAKSUT VELOITETAAN KASSALLA.Lasku vauvauinnista lähetetään sähköpostitse, Isolta-laskutuspalvelun kautta. Mikäli laskutusosoite on eri kuin yllä oleva osoite, ilmoita se tähän. Asiakkaan on pidettävä huolta siitä, että vauvauinnin järjestäjällä on ajanmukaiset yhteystiedot laskutusta sekä mahdollisia yhteydenottoja varten.

Laskutustiedot:
*Hyväksyn laskutukseen liittyvät asiat
TOIVOMUS AJANKOHDASTA: Valitse vauvauintiryhmä, johon haluaisitte osallistua (ryhmä valitaan infotilaisuudessa):
sunnuntaina klo 10.30-11.00
sunnuntaina klo 11.00-11.30
sunnuntaina klo 11.30-12.00 (myös naperouinti-ikäiset)
sunnuntaina klo 12.00-12.30 (myös naperouinti-ikäiset)

Mikäli haluat tarkentaa ilmoittautumiseen liittyviä tietoja tms, tee se seuraavaan kohtaan "lisätietoja". Tähän kohtaan voit myös lisätä mahdollisia uintiturvallisuuteen liittyviä tietoja, jotka ohjaajan on hyvä tietää turvallisen toiminnan järjestämiseksi.

Lisätietoja:

Osallistumme vauva-ja perheuintiin omalla vastuullamme. Vauva- ja perheuintitoiminta sekä -olosuhteet ovat järjestäjän vastuulla. Vanhempien kuuluu noudattaa ohjaajalta saatuja vauvauintitoimintaan liittyviä ohjeita ennen uintia, uinnin aikana ja uinnin jälkeen.

Minulle saa markkinoida ja tiedottaa Pärskyn toiminnasta (esimerkiksi uudet ryhmät)
Kyllä
Ei